Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany szybkie czekoladowe placki z jabłkami.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8642
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8642
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Składniki
Mleko z jajkami ubić rózgą, powoli dodawać mąkę z proszkiem i budyniem. Jabłka zetrzeć na dużych oczkach tarki bezpośrednio do miski z ciastem, wymieszać łyżką i lekko posolić. Placki smażyć na oleju z obu stron, najlepiej na średnim ogniu. Gotowe placki można posypać cukrem pudrem.