Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze są zdrowe słodkości. Dzisiaj proponuję Wam pyszny mus z awokado i bananami.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23101
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23101
Składniki
Czekoladę łamiemy na kawałki, wkładamy do rondelka, wlewamy łyżkę wody. Całość podgrzewamy na małym ogniu do momentu rozpuszczenia czekolady. Awokado i banany obieramy ze skórki, kroimy na kawałki, przekładamy do blendera. Dodajemy miód, rozpuszczoną czekoladę. Składniki blendujemy na jednolity mus, który następnie przekładamy do miseczek czy szklanych pucharków. Deser dekorujemy świeżymi borówkami. Smacznego.