Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty do przygotowania deser łączący słodycz masy krówkowej ze słonawym smakiem ryżu preparowanego.
Połowę ryżu preparowanego mieszamy z połową masy krówkowej. Wykładamy na dno pucharków.
Schłodzoną śmietankę ubijamy, dodajemy pozostałą część masy krówkowej, sól morską i serek mascarpone. Dokładnie mieszamy i wykładamy na masę z ryżem preparowanym.
Wstawiamy do lodówki na 1,5 godziny. Ozdabiamy ryżem preparowanym i czekoladą.
mimo, że długo się na niego "oczekuje" (bo przygotowanie nie trwa nawet 1/2 g...
Odsłon: 17962
Słodkie ,łatwe do zrobienia. Najlepiej chłodzić je całą noc , ale...
Odsłon: 2333
Pomarańczowy deser. Szybkie i łatwe do wykonania cukierki. Są miękkie i smaczne.
Odsłon: 172
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 579
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 104
Przepis dnia
Polędwiczki wieprzowe z kolorowymi paprykami to idealne połączenie. Smak ten...
Odsłon: 2019
Pomarańczowy deser. Szybkie i łatwe do wykonania cukierki. Są miękkie i smaczne.
Odsłon: 172
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 579
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 104
Przepis dnia
Polędwiczki wieprzowe z kolorowymi paprykami to idealne połączenie. Smak ten...
Odsłon: 2019
Składniki
Połowę ryżu preparowanego mieszamy z połową masy krówkowej. Wykładamy na dno pucharków.
Schłodzoną śmietankę ubijamy, dodajemy pozostałą część masy krówkowej, sól morską i serek mascarpone. Dokładnie mieszamy i wykładamy na masę z ryżem preparowanym.
Wstawiamy do lodówki na 1,5 godziny. Ozdabiamy ryżem preparowanym i czekoladą.
Przepisy Desery
Desery
Bułeczki z malinami, imbirem i kardamonem
Desery
Rolada marengowa z bitą śmietaną jagodami i porzeczkami
Desery
Ciasto ucierane z papierówkami
Desery
CIASTO BEZ PIECZENIA Z MUSEM CZEREŚNIOWYM
Bułeczki z malinami, imbirem i kardamonem
Kiedy kończy się sezon jagodowy to od sierpnia do późnej jesieni piekę bułecz...
Odsłon: 19
Rolada marengowa z bitą śmietaną jagodami i porzeczkami
Rolada bezowa z chrupiącą posypką migdałową przełożoną bitą śmietaną z owocami.
Odsłon: 101