Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty do przygotowania deser łączący słodycz masy krówkowej ze słonawym smakiem ryżu preparowanego.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Składniki
Połowę ryżu preparowanego mieszamy z połową masy krówkowej. Wykładamy na dno pucharków.
Schłodzoną śmietankę ubijamy, dodajemy pozostałą część masy krówkowej, sól morską i serek mascarpone. Dokładnie mieszamy i wykładamy na masę z ryżem preparowanym.
Wstawiamy do lodówki na 1,5 godziny. Ozdabiamy ryżem preparowanym i czekoladą.