Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty do przygotowania deser łączący słodycz masy krówkowej ze słonawym smakiem ryżu preparowanego.
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2616
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105788
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2043
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5923
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2616
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105788
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2043
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5923
Składniki
Połowę ryżu preparowanego mieszamy z połową masy krówkowej. Wykładamy na dno pucharków.
Schłodzoną śmietankę ubijamy, dodajemy pozostałą część masy krówkowej, sól morską i serek mascarpone. Dokładnie mieszamy i wykładamy na masę z ryżem preparowanym.
Wstawiamy do lodówki na 1,5 godziny. Ozdabiamy ryżem preparowanym i czekoladą.