Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny i szybki do przygotowania. Smakuje na zimno i na ciepło.
Nic nie cieszy bardziej niż domowe danie, które łączy w sobie prostotę przygo...
Odsłon: 117
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 910
Zaserwuj to ciasto francuskie z wędzonym łososiem, gdy potrzebujesz efektowne...
Odsłon: 5526
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 66
Nic nie cieszy bardziej niż domowe danie, które łączy w sobie prostotę przygo...
Odsłon: 117
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 910
Zaserwuj to ciasto francuskie z wędzonym łososiem, gdy potrzebujesz efektowne...
Odsłon: 5526
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 66
Składniki
Mąkę ziemniaczaną wymieszać z kilkoma łyżkami zimnego mleka. Truskawki umyć, oczyścić z szypułek, przetrzeć przez gęste sito. Mleko z cukrem zagotować, dodać mąkę wymieszaną z mlekiem, mieszając zagotować. Odstawić, połączyć z przecierem, z truskawek i wymieszać dokładnie trzepaczką. Kisiel przełożyć do salaterek, ostudzić, Podawać z owocami lub sokiem.