Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z wykorzystaniem popularnych przekąsek mlecznych.
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 102
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20454
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 50
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 75
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2632
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 102
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20454
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 50
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 75
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2632
Składniki
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Odstawiamy do wystudzenia.
Na dnie pucharków układamy maliny. Zalewamy tężejącą galaretką.
Wstawiamy do lodówki pod skosem do całkowitego stężenia.
Na wierzch deseru wykładamy deser Monte. Dekorujemy malinami.