Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z wykorzystaniem popularnych przekąsek mlecznych.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11937
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16384
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5250
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11937
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16384
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5250
Składniki
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Odstawiamy do wystudzenia.
Na dnie pucharków układamy maliny. Zalewamy tężejącą galaretką.
Wstawiamy do lodówki pod skosem do całkowitego stężenia.
Na wierzch deseru wykładamy deser Monte. Dekorujemy malinami.