Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej w towarzystwie pysznego deseru - słodkiego jak Wasza miłość. Na tą wyjątkową okazję proponujemy prosty w wykonaniu deser w stylu Eton Mess - wymieszane, rozgniecione owoce, ubitą kremówkę i dodatek bezy. Całość jest po prostu przepyszna, a do tego prezentuje się iście walentynkowo!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Składniki
Maliny rozgnieć dokładnie widelcem, odstaw na bok w misce. W międzyczasie ubij schłodzoną śmietankę tak, aby miała jak najgęstszą konsystencję. Przygotuj szklanki lub pucharki i układaj warstwowo: bezy, śmietankę, maliny, aż do wyczerpania składników. Górę dowolnie dekoruj posypką. Smacznego!