Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święto zakochanych to doskonała okazja do spędzenia razem wieczoru, najlepiej w towarzystwie pysznego deseru - słodkiego jak Wasza miłość. Na tą wyjątkową okazję proponujemy prosty w wykonaniu deser w stylu Eton Mess - wymieszane, rozgniecione owoce, ubitą kremówkę i dodatek bezy. Całość jest po prostu przepyszna, a do tego prezentuje się iście walentynkowo!
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3861
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 108
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 418
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 120
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 52
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3861
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 108
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 418
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 120
Gulasz z karkówki to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przygotowaniu ob...
Odsłon: 52
Składniki
Maliny rozgnieć dokładnie widelcem, odstaw na bok w misce. W międzyczasie ubij schłodzoną śmietankę tak, aby miała jak najgęstszą konsystencję. Przygotuj szklanki lub pucharki i układaj warstwowo: bezy, śmietankę, maliny, aż do wyczerpania składników. Górę dowolnie dekoruj posypką. Smacznego!