Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć nieco kaloryczny, to bardzo smaczny deserek do skonsumowania w chłodne, jesienne wieczory ;)
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 39
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 139
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 39
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 139
Składniki
Jogurt wymieszać z serkiem i cukrem pudrem. Na dno wysokich szklanek wsypać pokruszone herbatniki. Następnie przykryć 1/2 masy serowo-jogurtowej. Wyłożyć pestki granatu i zmielone orzechy.
Na orzechy wyłożyć pozostałą masę i na wierzchu ułożyć plasterki banana. Udekorować świeżymi listkami mięty i konsumować :) Smacznego!