Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosty, a smaczny sezonowy deser, który sprawi, że truskawki pokochamy jeszcze bardziej ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Serek zmiksować z 3 łyżkami cukru pudru i 150 g śmietanki. Świeże, umyte i pozbawione szypułek truskawki zmiksować z drobnym cukrem.
Do kielichów na dnie rozłożyć serek, następnie zmiksowane truskawki i na wierzchu rozlać pozostałą śmietankę połączoną z cukrem pudrem. Do ozdoby można dodać po jednej świeżej truskawce. Smacznego!