Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosty, a smaczny sezonowy deser, który sprawi, że truskawki pokochamy jeszcze bardziej ;)
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 228
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 65
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 686
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 228
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 65
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 686
Składniki
Serek zmiksować z 3 łyżkami cukru pudru i 150 g śmietanki. Świeże, umyte i pozbawione szypułek truskawki zmiksować z drobnym cukrem.
Do kielichów na dnie rozłożyć serek, następnie zmiksowane truskawki i na wierzchu rozlać pozostałą śmietankę połączoną z cukrem pudrem. Do ozdoby można dodać po jednej świeżej truskawce. Smacznego!