Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14346
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1669
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16415
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6598
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14346
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1669
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16415
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6598
Składniki
Borówki umyć i osuszyć. Mąki i proszek do pieczenia wymieszać razem. Ser, jajka, mleko, mąkę, cukier zmiksować. Dodać sok z cytryny i wymieszać. Masę przełożyć do wysmarowanych masłem foremek. Borówki wyłożyć na masę. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 25 min. Podać ciepłe. Smacznego.