Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15878
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 89
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 333
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 245
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 78
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 301
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15878
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 89
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 333
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 245
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 78
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 301
Składniki
Borówki umyć i osuszyć. Mąki i proszek do pieczenia wymieszać razem. Ser, jajka, mleko, mąkę, cukier zmiksować. Dodać sok z cytryny i wymieszać. Masę przełożyć do wysmarowanych masłem foremek. Borówki wyłożyć na masę. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 25 min. Podać ciepłe. Smacznego.