Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na deser z udziałem truskawek i kakao.
Dzisiaj przygotowałam dorsza smażonego, lecz w trochę innej odsłonie bo w pa...
Odsłon: 37
Każda wędlina wykonana domowym sposobem jest lepsza od najlepszej sklepowej.
Odsłon: 118
Bardzo smaczna pasztetowa, bez zagęszczaczy jakimi są kaszka manna, bułka ta...
Odsłon: 216
Dzisiaj przygotowałam dorsza smażonego, lecz w trochę innej odsłonie bo w pa...
Odsłon: 37
Każda wędlina wykonana domowym sposobem jest lepsza od najlepszej sklepowej.
Odsłon: 118
Bardzo smaczna pasztetowa, bez zagęszczaczy jakimi są kaszka manna, bułka ta...
Odsłon: 216
Składniki
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Odstawiamy do stężenia.
Herbatniki kruszymy ręcznie lub za pomocą blendera.
Śmietankę ubijamy dodając kakao.
Galaretkę nakładamy do szklanek lub pucharków. Na wierzch nakładamy mus kakaowy. Posypujemy pokruszonymi herbatnikami. Ozdabiamy truskawkami.