Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny recykling pozostałości produktów po przygotowaniu świątecznych przysmaków :-) :-)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13360
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5827
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7496
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13360
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5827
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7496
Składniki
Twaróg wymieszać z nutellą, cukrem pudrem i zmielonymi orzechami. Banana pokroić w kostkę. Do salaterek, szklanek lub kieliszków wyłożyć po 1 łyżeczce kremu twarogowego, po 1 łyżeczce ciasteczek, banany, po 1 łyżeczce ciasteczek, na wierzch krem twarogowy. Wierzch posypać ryżem preparowanym, i zetrzeć białą i gorzką czekoladę. Schłodzić w lodówce min. 1 godz. Smacznego :-)