Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To lekki i pyszny deser, który wszystkim przypadnie do gustu. Jest prosty do wykonania, idealny, gdy nie chce się nam piec ciasta. Doskonały na letnie przyjęcie. Należy wykonać go już przed podaniem, by bezy i herbatniki nie nawilgły zbyt mocno od owoców i jogurtu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 77
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 170
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1241
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 494
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 77
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 170
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1241
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 494
Składniki
Na dno każdej szklanki ułożyć warstwę pokruszonych herbatników, dodać warstwę owoców, warstwę jogurtu, posypać kruszonymi bezami, na bezy znowu wyłożyć owoce i jogurt. Całość przystroić pozostałymi bezami.