Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To lekki i pyszny deser, który wszystkim przypadnie do gustu. Jest prosty do wykonania, idealny, gdy nie chce się nam piec ciasta. Doskonały na letnie przyjęcie. Należy wykonać go już przed podaniem, by bezy i herbatniki nie nawilgły zbyt mocno od owoców i jogurtu.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 318
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 489
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1199
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 318
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 489
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1199
Składniki
Na dno każdej szklanki ułożyć warstwę pokruszonych herbatników, dodać warstwę owoców, warstwę jogurtu, posypać kruszonymi bezami, na bezy znowu wyłożyć owoce i jogurt. Całość przystroić pozostałymi bezami.