Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny,lekko kwaskowy deser a jeśli weźmie się pod uwagę zalety zdrowotne czarnych porzeczek,nic więcej nie trzeba mówić;) .Podaję składniki na dwa deserki.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11143
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11143
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Składniki
Porzeczki obrać,umyć,odsączyć i zmiksować z cukrem pudrem.Biszkopty pokruszyć w malakserze lub tłuczkiem w folii.Śmietankę ubić z łyżeczką cukru waniliowego.
Do miseczki nałożyć łyżkę zmiksowanych porzeczek,na to łyżkę pokruszonych biszkoptów a następnie łyżkę bitej śmietany.Nakładać w ten sposób do skończenia składników.Smacznego:)