Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten deser to takie pomieszanie z poplątaniem, a mimo wszystko smaczny ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8646
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1265
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10273
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 737
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8646
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1265
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10273
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 737
Składniki
Na dnie kieliszka ułożyć pokrojonego w kostkę ananasa i płatki kukurydziane. Następnie do kieliszka wsadzić granat i "zasypać" pokrojonymi orzechami włoskimi.
Śmietankę chwilę zmiksować z pudrem. Wlać mleczko kokosowe i całość przez chwilę miksować. Kremem zalać zawartość kieliszka.
Udekorować owocami granatu i listkami mięty. Smacznego!