Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten deser to takie pomieszanie z poplątaniem, a mimo wszystko smaczny ;)
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1020
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4429
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 453
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2828
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38746
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1020
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4429
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 453
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2828
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38746
Składniki
Na dnie kieliszka ułożyć pokrojonego w kostkę ananasa i płatki kukurydziane. Następnie do kieliszka wsadzić granat i "zasypać" pokrojonymi orzechami włoskimi.
Śmietankę chwilę zmiksować z pudrem. Wlać mleczko kokosowe i całość przez chwilę miksować. Kremem zalać zawartość kieliszka.
Udekorować owocami granatu i listkami mięty. Smacznego!