Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten deser to takie pomieszanie z poplątaniem, a mimo wszystko smaczny ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1282
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2277
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1282
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
Na dnie kieliszka ułożyć pokrojonego w kostkę ananasa i płatki kukurydziane. Następnie do kieliszka wsadzić granat i "zasypać" pokrojonymi orzechami włoskimi.
Śmietankę chwilę zmiksować z pudrem. Wlać mleczko kokosowe i całość przez chwilę miksować. Kremem zalać zawartość kieliszka.
Udekorować owocami granatu i listkami mięty. Smacznego!