Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Góramarcina narobiła mi smaka ,więc postanowiłem zrobić swoją wersję tego pysznego deseru
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36029
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 170
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 305
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 367
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36029
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 170
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 305
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 367
Składniki
Jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Uprażyć na maśle z dwoma łyżeczkami cukru cynamonowego.
Rodzynki namoczyć w mleku ,po czym zagotować dodając aromat migdałowy ,2 łyżeczki cukru i łyżeczkę masła. Następnie wsypać kaszę ,zagotować. W salaterce na dno ułożyć uprażone jabłko i zalać kaszą manną. Smakuje na ciepło jak i na zimno.