Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Góramarcina narobiła mi smaka ,więc postanowiłem zrobić swoją wersję tego pysznego deseru
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1797
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14410
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19514
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13162
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1797
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14410
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19514
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13162
Składniki
Jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Uprażyć na maśle z dwoma łyżeczkami cukru cynamonowego.
Rodzynki namoczyć w mleku ,po czym zagotować dodając aromat migdałowy ,2 łyżeczki cukru i łyżeczkę masła. Następnie wsypać kaszę ,zagotować. W salaterce na dno ułożyć uprażone jabłko i zalać kaszą manną. Smakuje na ciepło jak i na zimno.