Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty, szybki i smaczny deser. Gorąco polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Żurawinę przepłukać w gorącej wodzie. Odsączyć. Do pucharków nałożyć pokruszone biszkopty. Ugotować budyń. Jeszcze ciepły wymieszać z żurawiną. Należy zostawić łyżkę żurawiny do dekoracji. Następnie budyń przełożyć do pucharków. Wierzch deseru przyozdobić umytymi i przepołowionym wzdłuż owocami kumkwatu oraz resztą żurawiny.