Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki deser często serwuję na obiad, na którym są moje wnuki.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 464
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 182
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 464
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 182
Składniki
Każdą galaretkę rozmieszać osobno w jednej szklance gorącej wody. Odstawić do stężenie. Następnie pokroić w grubą, nieregularną kostkę na osobnych talerzykach.,Mocno schłodzoną śmietankę ubić z cukrem pudrem. Na końcu dodać sok z cytryny. Na dno szklanek lub pucharków ułożyć cząstki pomelo. Następnie wkładać pokrojone galaretki, bitą śmietanę i tak do wyczerpania składników. Można posypać starą czekoladą lub pokruszonymi bezami. Przed podaniem schłodzić.