Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dania i desery z dodatkiem własnych owoców wszystkim domownikom i gościom zawsze smakują. To jeden z ostatnich takich deserów, ponieważ jesień rozgościła się na dobre i owoców coraz mniej.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3535
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1027
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1068
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 164
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3535
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1027
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1068
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 164
Składniki
Mocno schłodzoną śmietankę ubić z cukrem i serkiem mascarpone.Dodać sok z cytryny. Na dno pucharków włożyć po łyżce zmieszanych owoców. Na owoce wyłożyć ubitą śmietanę. Wstawić na 15 minut do lodówki. Wierzch udekorować świeżymi owocami i listkami mięty. Podawać schłodzony.