Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dania i desery z dodatkiem własnych owoców wszystkim domownikom i gościom zawsze smakują. To jeden z ostatnich takich deserów, ponieważ jesień rozgościła się na dobre i owoców coraz mniej.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 50
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4301
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2587
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 50
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4301
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2587
Składniki
Mocno schłodzoną śmietankę ubić z cukrem i serkiem mascarpone.Dodać sok z cytryny. Na dno pucharków włożyć po łyżce zmieszanych owoców. Na owoce wyłożyć ubitą śmietanę. Wstawić na 15 minut do lodówki. Wierzch udekorować świeżymi owocami i listkami mięty. Podawać schłodzony.