Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na tryskawki w pełni, zatem taka oto propozycja deseru.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6092
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1859
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6092
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1859
 
         
         
                Składniki
Truskawki umyłem, usunąłem szypułki, większe pokroiłem na małe kawałki. Pistacje rozdrobniłem. Odłożyłem kilka listków mięty, pozostałe posiekałem. Wszystkie składniki wymieszałem w misce. Przełożyłem do małych foremek, wstawiłem do lodówki na 30 minut. Tuż przed podaniem wyłożyłem na talerze, ozdobiłem liśćmi mięty.