Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na tryskawki w pełni, zatem taka oto propozycja deseru.
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5343
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 729
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3685
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 403
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 2032
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5343
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 729
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3685
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 403
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 2032
Składniki
Truskawki umyłem, usunąłem szypułki, większe pokroiłem na małe kawałki. Pistacje rozdrobniłem. Odłożyłem kilka listków mięty, pozostałe posiekałem. Wszystkie składniki wymieszałem w misce. Przełożyłem do małych foremek, wstawiłem do lodówki na 30 minut. Tuż przed podaniem wyłożyłem na talerze, ozdobiłem liśćmi mięty.