Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na tryskawki w pełni, zatem taka oto propozycja deseru.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9400
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1143
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11485
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 509
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9400
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1143
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11485
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 509
Składniki
Truskawki umyłem, usunąłem szypułki, większe pokroiłem na małe kawałki. Pistacje rozdrobniłem. Odłożyłem kilka listków mięty, pozostałe posiekałem. Wszystkie składniki wymieszałem w misce. Przełożyłem do małych foremek, wstawiłem do lodówki na 30 minut. Tuż przed podaniem wyłożyłem na talerze, ozdobiłem liśćmi mięty.