Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na tryskawki w pełni, zatem taka oto propozycja deseru.
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2169
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 825
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2169
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 825
Składniki
Truskawki umyłem, usunąłem szypułki, większe pokroiłem na małe kawałki. Pistacje rozdrobniłem. Odłożyłem kilka listków mięty, pozostałe posiekałem. Wszystkie składniki wymieszałem w misce. Przełożyłem do małych foremek, wstawiłem do lodówki na 30 minut. Tuż przed podaniem wyłożyłem na talerze, ozdobiłem liśćmi mięty.