Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka łatwe, smaczne i szybkie w przygotowaniu. Nie używałam cukru. A mimo to, dzięki jabłkom, są wystarczająco słodkie. Moja rodzina za nimi przepada.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 353
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 38
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1359
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1832
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 353
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 38
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1359
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1832
Składniki
Płatki owsiane, otręby, przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia dać do miski. Wbić jajka. Dodać starte na tarce o dużych oczkach (i wymieszane z cynamonem) jabłka. Wlać olej. Całość wymieszać łyżką. Ciastka układać na blaszce (zaopatrzonej w papier do pieczenia) przy pomocy dwóch łyżek. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 15 minut, aż ciasteczka się zrumienią.