Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser który możesz jeść bez wyrzutów sumienia. Bogate źródło białka roślinnego w 100% wegańskie :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 599
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2805
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 924
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14546
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 599
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2805
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 924
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14546
Składniki
Fasolę płuczemy i blendujemy wraz z masłem orzechowym, erytrytolem, ekstraktem waniliowym i wodą.
Do masy dodajemy pokrojoną w kosteczkę czekoladę i dokładnie mieszamy. Całość przekładamy do pojemnika i mrozimy przez godzinę.
Umyte i osuszone winogrona przekładamy do pojemnika i również mrozimy przez godzinę. Lody i winogrona podajemy po 2-3 minutach od momentu wyciągnięcia z zamrażarki. Smacznego!