Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser który możesz jeść bez wyrzutów sumienia. Bogate źródło białka roślinnego w 100% wegańskie :)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424899
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424899
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Fasolę płuczemy i blendujemy wraz z masłem orzechowym, erytrytolem, ekstraktem waniliowym i wodą.
Do masy dodajemy pokrojoną w kosteczkę czekoladę i dokładnie mieszamy. Całość przekładamy do pojemnika i mrozimy przez godzinę.
Umyte i osuszone winogrona przekładamy do pojemnika i również mrozimy przez godzinę. Lody i winogrona podajemy po 2-3 minutach od momentu wyciągnięcia z zamrażarki. Smacznego!