Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser który możesz jeść bez wyrzutów sumienia. Bogate źródło białka roślinnego w 100% wegańskie :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 98
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 211
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 98
Składniki
Fasolę płuczemy i blendujemy wraz z masłem orzechowym, erytrytolem, ekstraktem waniliowym i wodą.
Do masy dodajemy pokrojoną w kosteczkę czekoladę i dokładnie mieszamy. Całość przekładamy do pojemnika i mrozimy przez godzinę.
Umyte i osuszone winogrona przekładamy do pojemnika i również mrozimy przez godzinę. Lody i winogrona podajemy po 2-3 minutach od momentu wyciągnięcia z zamrażarki. Smacznego!