Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lody z wiórkami kokosowymi.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
Do garnka wlać śmietankę, mleczko kokosowe i zagotować. Następnie dodać białą czekoladę połamaną w kostki. Mieszać aż się rozpuści, a potem dodać wiórka kokosowe. Odstawić do ostygnięcia. Masę przelać do pojemnika i włożyć do zamrażarki na 1 godz. Po tym czasie lody wyjąć i przemieszać łyżką. Powtarzać mieszanie 4 razy co godzinę (najpierw łyżką, potem blenderem). I gotowe!