Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lody z wiórkami kokosowymi.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 993
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666484
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 993
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666484
Składniki
Do garnka wlać śmietankę, mleczko kokosowe i zagotować. Następnie dodać białą czekoladę połamaną w kostki. Mieszać aż się rozpuści, a potem dodać wiórka kokosowe. Odstawić do ostygnięcia. Masę przelać do pojemnika i włożyć do zamrażarki na 1 godz. Po tym czasie lody wyjąć i przemieszać łyżką. Powtarzać mieszanie 4 razy co godzinę (najpierw łyżką, potem blenderem). I gotowe!