Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lody z wiórkami kokosowymi.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 466
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 184
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 466
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 184
Składniki
Do garnka wlać śmietankę, mleczko kokosowe i zagotować. Następnie dodać białą czekoladę połamaną w kostki. Mieszać aż się rozpuści, a potem dodać wiórka kokosowe. Odstawić do ostygnięcia. Masę przelać do pojemnika i włożyć do zamrażarki na 1 godz. Po tym czasie lody wyjąć i przemieszać łyżką. Powtarzać mieszanie 4 razy co godzinę (najpierw łyżką, potem blenderem). I gotowe!