Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka to prost deser, który daje wiele możliwość wielu kombinacji
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 800
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 161
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 800
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 161
Składniki
Pomarańczowe galaretki przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Przelewamy do szklaneczek. Część galaretki zostawiamy w garnuszku. Szklaneczki ustawiamy na skos i pozostawiamy do całkowitego stężenia
Zieloną galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Wylewamy na pomarańczową galaretkę. Ponownie odstawiamy do całkowitego stężenia.
Pozostawioną pomarańczową galaretkę ubijamy na sztywną pianę. Pianę wykładamy na wierzch galaretki. Odstawiamy na 15 - 30 do lodówki.