Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie proste zmiksowanie kilku owoców (tanich i powszechnie dostępnych) dostarcza nam sporej dawki witamin i minerałów. A przy tym , egzotyczny mus (tak go nazwałam), jest pyszny. Zamiast zjadać niezdrowe batoniki, chipsy itp. może warto pomyśleć o zaproponowanym przeze mnie podwieczorku. Serdecznie polecam.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 509
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16766
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 482
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 509
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16766
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 482
Składniki
Daktyle zalać ciepłą, przegotowaną wodą na kilka minut. Pomarańcze i połowę grejpfruta obrać, pokroić i włożyć do miksera. Odsączyć wodę z daktyli i dorzucić je do miksera. Całość zmiksować. Przelać do pucharków i od razu podawać.