Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie proste zmiksowanie kilku owoców (tanich i powszechnie dostępnych) dostarcza nam sporej dawki witamin i minerałów. A przy tym , egzotyczny mus (tak go nazwałam), jest pyszny. Zamiast zjadać niezdrowe batoniki, chipsy itp. może warto pomyśleć o zaproponowanym przeze mnie podwieczorku. Serdecznie polecam.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 494
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 834
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 618
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 494
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 834
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 618
Składniki
Daktyle zalać ciepłą, przegotowaną wodą na kilka minut. Pomarańcze i połowę grejpfruta obrać, pokroić i włożyć do miksera. Odsączyć wodę z daktyli i dorzucić je do miksera. Całość zmiksować. Przelać do pucharków i od razu podawać.