Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faworki dużo pochłaniają pracy. Ale dla samego smaku, warto czasami się poświęcić. Niestety wielkim minusem jest to, że bardzo szybko znikają.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19231
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19231
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników. · Przy pomocy tłuczka lub wałka obić ciasto przez kilkanaście minut. Składać na pół i uderzać dalej. · Podzielić na mniejsze części i wałkować najcieniej jak się tylko da. · Pociąć na paski radełkiem, w każdym zrobić nacięcie, przewlec przez otwór. · Piec na gorącym smalcu lub oleju. · SMACZNEGO !!!