Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faworki dużo pochłaniają pracy. Ale dla samego smaku, warto czasami się poświęcić. Niestety wielkim minusem jest to, że bardzo szybko znikają.
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 109
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 26
Chleb z mąki lnianej. Ja swój chleb ukroiłam jeszcze gorący więc jest trochę...
Odsłon: 172
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 109
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 26
Chleb z mąki lnianej. Ja swój chleb ukroiłam jeszcze gorący więc jest trochę...
Odsłon: 172
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników. · Przy pomocy tłuczka lub wałka obić ciasto przez kilkanaście minut. Składać na pół i uderzać dalej. · Podzielić na mniejsze części i wałkować najcieniej jak się tylko da. · Pociąć na paski radełkiem, w każdym zrobić nacięcie, przewlec przez otwór. · Piec na gorącym smalcu lub oleju. · SMACZNEGO !!!