Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowsze ciasteczka.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 343
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1412
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 343
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1412
Składniki
15 ciastek. Odważyć wszystkie składniki i umieścić w malakserze. Piekarnik nagrzać do 180 C. W tym czasie zmiksować wszystkie składniki. Zwilżonymi rękami uformować kulki wielkości mniejszego orzecha włoskiego. Ułożyć je na blaszce z papierem do pieczenia i lekko spłaszczyć. Piec ok. 7-9 minut do delikatnego przyrumienienia. Ciastka zostawić na papierze do lekkiego przestudzenia.