Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowsze ciasteczka.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2841
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3360
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2841
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3360
Składniki
15 ciastek. Odważyć wszystkie składniki i umieścić w malakserze. Piekarnik nagrzać do 180 C. W tym czasie zmiksować wszystkie składniki. Zwilżonymi rękami uformować kulki wielkości mniejszego orzecha włoskiego. Ułożyć je na blaszce z papierem do pieczenia i lekko spłaszczyć. Piec ok. 7-9 minut do delikatnego przyrumienienia. Ciastka zostawić na papierze do lekkiego przestudzenia.