Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deserek na zimno z chia, galaretką i musem brzoskwiniowym. Przepis na 3 porcje
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 555
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 428
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1529
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 555
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 428
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1529
Składniki
Zrób galaretkę (ja ją rozpuściłam w 250ml wody, dosłodź erytrolem), odstaw do stężenia, następnie pokrój w kwadraciki lub inne kształty. Jogurt zblenduj z dojrzałym bananem, dodaj nasiona chia, odstaw do lodówki. Brzoskwinie pokrój na kawałki, dodaj masło i podgrzej w garnku, aż zaczną się rozpadać. Zblenduj. W pucharku układaj na przemian: jogurt, galaretkę, jogurt, mus. Odstaw do schłodzenia. Smacznego!