Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deserek na zimno z chia, galaretką i musem brzoskwiniowym. Przepis na 3 porcje
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 869
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 76
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 869
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 76
Składniki
Zrób galaretkę (ja ją rozpuściłam w 250ml wody, dosłodź erytrolem), odstaw do stężenia, następnie pokrój w kwadraciki lub inne kształty. Jogurt zblenduj z dojrzałym bananem, dodaj nasiona chia, odstaw do lodówki. Brzoskwinie pokrój na kawałki, dodaj masło i podgrzej w garnku, aż zaczną się rozpadać. Zblenduj. W pucharku układaj na przemian: jogurt, galaretkę, jogurt, mus. Odstaw do schłodzenia. Smacznego!