Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy deser musi być bombą kaloryczną. Przedstawiam przepis na dietetyczny deser z jogurtem. Można zajadać się nim bez wyrzutów sumienia.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 462
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 462
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
Jabłka obieramy i wykrawamy gniazda nasienne. Drobno kroimy i dusimy pod przykryciem z cynamonem i goździkami. Jeżeli są za kwaśne, można dodać łyżeczkę ksylitolu. Upieczone jabłka wykładamy na dno pucharków, na nie dajemy jogurt i chrupiące płatki. Smacznego.