Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy deser musi być bombą kaloryczną. Przedstawiam przepis na dietetyczny deser z jogurtem. Można zajadać się nim bez wyrzutów sumienia.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1041
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4214
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1041
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4214
Składniki
Jabłka obieramy i wykrawamy gniazda nasienne. Drobno kroimy i dusimy pod przykryciem z cynamonem i goździkami. Jeżeli są za kwaśne, można dodać łyżeczkę ksylitolu. Upieczone jabłka wykładamy na dno pucharków, na nie dajemy jogurt i chrupiące płatki. Smacznego.