Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszły bardzo smaczne,kruche i aromatyczne:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25879
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3037
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1393
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25879
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3037
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1393
Składniki
Twaróg utrzeć z cukrami,śmietaną i różą. Rozsmarować na cieście francuskim i zawinąć w roladę. Ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem i pokroić na plastry. Dać na blaszkę wyłożoną papierem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w 190st.do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!