Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znowu herbata... tym razem czarna.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 114
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1807
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14430
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19526
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 114
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1807
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14430
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19526
Składniki
Galaretkę rozpuścić w szklance gorącej wody. Herbatę zaparzyć pod przykryciem, w 250 ml wrzątku, pozostawić do wystudzenia. Zimny napar z herbaty zmieszać z zimną galaretką. Herbatę wlać do szklanek, wrzucić kilka winogron. Deser pozostawić w lodówce do momentu stężenia galaretki.
Smacznego.