Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znowu herbata... tym razem czarna.
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 219
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 112
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 219
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 112
Składniki
Galaretkę rozpuścić w szklance gorącej wody. Herbatę zaparzyć pod przykryciem, w 250 ml wrzątku, pozostawić do wystudzenia. Zimny napar z herbaty zmieszać z zimną galaretką. Herbatę wlać do szklanek, wrzucić kilka winogron. Deser pozostawić w lodówce do momentu stężenia galaretki.
Smacznego.