Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na mocno truskawkowy, smaczny i prosty w przygotowaniu deser. Świetna przekąska na gorące dni ;)
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 33232
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9709
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2186
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4182
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 928
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 33232
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9709
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2186
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4182
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 928
Składniki
Na początku przygotowujemy mus truskawkowy, miksując za pomocą blendera świeże owoce do momentu powstania gładkiej masy. Galaretkę rozpuszczamy w 300 ml gorącej wody, a następnie dodajemy 200 ml musu truskawkowego - wszystko dokładnie mieszamy. Do pucharków lub głębokich szklanek wkładamy świeże truskawki i zalewamy przygotowaną, jeszcze płynną galaretką. Całość schładzamy w lodówce do momentu stężenia. Życzę smacznego! :)