Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny niskokaloryczny deser dla dzieci,młodzieży i dorosłych.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8688
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8688
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Ugotuj dwie szklanki wody,przelej do salaterki,dodaj do niej galaretkę i dokładnie wymieszaj.Odstaw by trochę przestygła. Obierz ze skórki wszystkie owoce i pokrój w kostkę.Dodaj do przestudzonej galaretki.Wszystko dokładnie wymieszaj i włóż do lodówki aż stężeje. Przed podaniem możesz ją polać bitą śmietaną lub czekoladą.Ja lubię samą.Smacznego ;)