Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowy deser z galaretką.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
Składniki
Galaretkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Studzimy.
Owoce obieramy i drobno kroimy. Wykładamy do pucharków i zalewamy tężejącą galaretką. Wstawiamy do lodówki do stężenia.
Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem. Ozdabiamy deser.