Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7472
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2410
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7472
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2410
Składniki
Przygotowujemy galaretkę tak jak w przepisie na opakowaniu, zalewamy ją do niewysokiego pojemnika by móc ją pokroić w niedużą kostkę, gdy galaretka stężeje.
Brzoskwinie oraz wcześniej umytą gruszkę strugamy i kroimy w kostkę a następnie nakładamy wraz z galaretką na przemian do pucharków lub miseczek. Na koniec deser dekorujemy bitą śmietaną. Deser można podać również z goframi.