Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini desery z owocami:)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 969
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 969
Składniki
Galaretkę brzoskwiniową rozpuszczamy w 300 ml wrzątku, studzimy i odstawiamy do lekkiego stężenia. Rozlewamy ją do foremek i wstawiamy do lodówki do stężenia. Układamy na niej maliny.
Galaretkę arbuzową rozpuszczamy w 300 ml wrzątku, studzimy i odstawiamy do lekkiego stężenia. Rozlewamy ją na warstwę brzoskwiniową i wstawiamy do lodówki do stężenia. Gotowe galaretki wyjmujemy z foremek na talerz.