Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini desery z owocami:)
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 801
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 163
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 801
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 163
Składniki
Galaretkę brzoskwiniową rozpuszczamy w 300 ml wrzątku, studzimy i odstawiamy do lekkiego stężenia. Rozlewamy ją do foremek i wstawiamy do lodówki do stężenia. Układamy na niej maliny.
Galaretkę arbuzową rozpuszczamy w 300 ml wrzątku, studzimy i odstawiamy do lekkiego stężenia. Rozlewamy ją na warstwę brzoskwiniową i wstawiamy do lodówki do stężenia. Gotowe galaretki wyjmujemy z foremek na talerz.