Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini desery z owocami:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15157
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15157
Składniki
Galaretkę brzoskwiniową rozpuszczamy w 300 ml wrzątku, studzimy i odstawiamy do lekkiego stężenia. Rozlewamy ją do foremek i wstawiamy do lodówki do stężenia. Układamy na niej maliny.
Galaretkę arbuzową rozpuszczamy w 300 ml wrzątku, studzimy i odstawiamy do lekkiego stężenia. Rozlewamy ją na warstwę brzoskwiniową i wstawiamy do lodówki do stężenia. Gotowe galaretki wyjmujemy z foremek na talerz.