Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na szybki deser. Podaję je z cukrem pudrem lub z bitą śmietaną i owocami.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7273
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7273
Składniki
Do miski wrzucam sypkie składniki. Następnie wbijam jaka i wlewam olej i mleko. Wszystko energicznie mieszam. Można skorzystać z miksera.
Ciasto wlewam porcjami na rozgrzaną gofrownicę. Piekę do uzyskania złocistego koloru.
Na gofry kładę ulubione dodatki. Najlepsze są zaraz po upieczeniu.