Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na szybki deser. Podaję je z cukrem pudrem lub z bitą śmietaną i owocami.
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 132
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1207
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31271
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3770
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4663
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8137
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 132
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1207
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31271
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3770
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4663
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8137
Składniki
Do miski wrzucam sypkie składniki. Następnie wbijam jaka i wlewam olej i mleko. Wszystko energicznie mieszam. Można skorzystać z miksera.
Ciasto wlewam porcjami na rozgrzaną gofrownicę. Piekę do uzyskania złocistego koloru.
Na gofry kładę ulubione dodatki. Najlepsze są zaraz po upieczeniu.