Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na szybki deser. Podaję je z cukrem pudrem lub z bitą śmietaną i owocami.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Do miski wrzucam sypkie składniki. Następnie wbijam jaka i wlewam olej i mleko. Wszystko energicznie mieszam. Można skorzystać z miksera.
Ciasto wlewam porcjami na rozgrzaną gofrownicę. Piekę do uzyskania złocistego koloru.
Na gofry kładę ulubione dodatki. Najlepsze są zaraz po upieczeniu.