Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepisem na ten przysmak w nietypowej odsłonie. Mleko w tym przepisie zastąpiliśmy serkiem wiejskim. Po upieczeniu wychodzą delikatne, lekkie i chrupiące, wręcz idealne!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5624
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27584
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5624
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27584
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Składniki
Jajka wbić do miski i ubić na puszystą masę. Dodać mąkę, erytrytol, serek wiejski, olej i szczyptę soli. Składniki wymieszać.
Gładkie, jednolite ciasto wylewać na rozgrzaną gofrownicę. Piec do momentu zrumienienia się gofrów.
Upieczone gofry podawać z ulubionymi dodatkami.