Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepisem na ten przysmak w nietypowej odsłonie. Mleko w tym przepisie zastąpiliśmy serkiem wiejskim. Po upieczeniu wychodzą delikatne, lekkie i chrupiące, wręcz idealne!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 250
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1038
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 56
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 250
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1038
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 56
Składniki
Jajka wbić do miski i ubić na puszystą masę. Dodać mąkę, erytrytol, serek wiejski, olej i szczyptę soli. Składniki wymieszać.
Gładkie, jednolite ciasto wylewać na rozgrzaną gofrownicę. Piec do momentu zrumienienia się gofrów.
Upieczone gofry podawać z ulubionymi dodatkami.