Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta ,szybkie,winne i smaczne gruszkowe ciastka,serdecznie polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1306
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1306
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113577
Składniki
Ciasto francuskie podzielić na kwadraty. Gruszki obrać i podzielić na ósemki. Obtoczyć w cukrze waniliowym i cynamonie. Na każdy kwadrat kłaśc cząstki gruszek ,zawinąć i posmarować roztrzepanym jajkiem. Blaszkę włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st.Piec do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem. Smacznego!