Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta ,szybkie,winne i smaczne gruszkowe ciastka,serdecznie polecam.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1526
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1526
Składniki
Ciasto francuskie podzielić na kwadraty. Gruszki obrać i podzielić na ósemki. Obtoczyć w cukrze waniliowym i cynamonie. Na każdy kwadrat kłaśc cząstki gruszek ,zawinąć i posmarować roztrzepanym jajkiem. Blaszkę włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st.Piec do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem. Smacznego!