Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowy deser ale za to pyszny.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 414
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 49
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1374
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1851
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 414
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 49
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1374
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1851
Składniki
Wykonanie: Bagietkę pokroić na grube kromki i moczyć w mleku rozbełtanym z żółtkami, cukrem waniliowym i winem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Zaraz po usmażeniu, jeszcze ciepłe posypać pokruszoną chałwą. Podawać na ciepło.