Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowy deser ale za to pyszny.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6241
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1923
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6241
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1923
 
         
         
                Składniki
Wykonanie: Bagietkę pokroić na grube kromki i moczyć w mleku rozbełtanym z żółtkami, cukrem waniliowym i winem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Zaraz po usmażeniu, jeszcze ciepłe posypać pokruszoną chałwą. Podawać na ciepło.