Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 174
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 142
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1769
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 174
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 142
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1769
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 164
Składniki
Masło,połączyć z mąką następnie, dodajemy proszek do pieczenia cukier waniliowy ,pojemnik kwaśnej śmietany, żółtka ,ocet Z tych składników zagniatamy ciasto .rozwałkujemy ciasto na duże plastry o grubości 5 mm.Na brzegi ciasta nakładamy marmoladę przewijamy z marmoladą raz i potem jeszcze raz i odcinamy Brzegi ciasta ponacinać i formować grzebienie Posmarować mlekiem ,posypać cukrem Pieczemy w 180 stopni