Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14509
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19582
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 134
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1835
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14509
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19582
Składniki
Masło,połączyć z mąką następnie, dodajemy proszek do pieczenia cukier waniliowy ,pojemnik kwaśnej śmietany, żółtka ,ocet Z tych składników zagniatamy ciasto .rozwałkujemy ciasto na duże plastry o grubości 5 mm.Na brzegi ciasta nakładamy marmoladę przewijamy z marmoladą raz i potem jeszcze raz i odcinamy Brzegi ciasta ponacinać i formować grzebienie Posmarować mlekiem ,posypać cukrem Pieczemy w 180 stopni