Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w przygotowaniu bez użycia miksera,cytrynowe babeczki idealne na różne okazje, przyjęcia i imprezy okolicznościowe.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 71
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 71
Składniki
Cytrynę sparz , następnie otrzyj skórkę i wycisnij sok. W jednej misce wymieszaj ,za pomocą widelca lub rózgi jajka, olej mleko, sok i skórkę z cytryny . W drugiej cukier, cukier waniliowy, mąkę oraz proszek do pieczenia. Składniki mokre przelej do suchych i dokładnie wymieszaj. Papilotki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.
W garnku rozpuść margarynę z cukrem, dodaj mleko i kakao, przygotuj polewę. Wystudzone babeczki polej polewą.