Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne, pachnące cynamonem i wanilią ciasto łatwe w przygotowaniu idealne na każdą okazję.
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 782
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 123
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 435
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 179
Samo dobro. Dla mnie najlepsze.
Odsłon: 154
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 782
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 123
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 435
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 179
Samo dobro. Dla mnie najlepsze.
Odsłon: 154
Składniki
Jajka ubij z cukrem dodaj olej przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i budyniami.Dokladnie wymieszaj , połowę ciasta wylej na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 24x24 i podpiec 10-12 minut.
Jabłka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki skrapiamy sokiem z cytryny,przesmażamy z masłem ,cukrem i cynamonem.Na koniec dosypujemy mąkę lub budyń .Wykładamy na podpieczone ciasto na wierzch wylewamy pozostałe ciasto.Pieczemy 35 minut w temperaturze 180 st.Po wystudzeniu posypujemy cukrem pudrem.Smacznego.