Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka pieczone to jeden z najprostszych deserów, który każdy może przygotować w kilka chwil. Pyszne, słodkie jabłka, które rozpływają się w ustach, pachnące cynamonem - to idealna alternatywa dla niezdrowych słodyczy. Przygotowanie pieczonych jabłek nie zajmuje wiele czasu - większość zajmuje samo pieczenie w piekarniku, zaś sam przepis - dosłownie banalny. Zobaczcie nasz poradnik - poradzą z nim sobie nawet kuchenni laicy!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 226
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 226
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Składniki
Jabłka umyć i wydrążyć gniazda nasienne.
Do powstałych otworów włożyć orzechy i wlać miód.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec w 180 stopniach Celsjusza do miękkości ( w zależności od wielkości i odmiany jabłek od 30 do 45 minut).