Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka pieczone to jeden z najprostszych deserów, który każdy może przygotować w kilka chwil. Pyszne, słodkie jabłka, które rozpływają się w ustach, pachnące cynamonem - to idealna alternatywa dla niezdrowych słodyczy. Przygotowanie pieczonych jabłek nie zajmuje wiele czasu - większość zajmuje samo pieczenie w piekarniku, zaś sam przepis - dosłownie banalny. Zobaczcie nasz poradnik - poradzą z nim sobie nawet kuchenni laicy!
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 102
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 292
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 262
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 102
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 292
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 262
Składniki
Jabłka umyć i wydrążyć gniazda nasienne.
Do powstałych otworów włożyć orzechy i wlać miód.
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec w 180 stopniach Celsjusza do miękkości ( w zależności od wielkości i odmiany jabłek od 30 do 45 minut).