Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na deser nie tylko dla zakochanych
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 139
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 273
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 786
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 440
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 613
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 139
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 273
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 786
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 440
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 613
Składniki
Z mąki, cukru, soli, cukru waniliowego, jajka i masła zagnieść ciasto. Odstawić po przykryciem na ok. 60 minut. Wyrobić i cienko rozwałkować.
Wykroić 30 serduszek, ułożyć na blasze, piec 10 minut w temp. 200o C. Jeszcze ciepłe sklejać po dwa marmoladą. Gdy wystygną, smarować polewą i układać na nich jagody.