Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na deser nie tylko dla zakochanych
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 766
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424980
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10690
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336968
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 766
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424980
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10690
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336968
Składniki
Z mąki, cukru, soli, cukru waniliowego, jajka i masła zagnieść ciasto. Odstawić po przykryciem na ok. 60 minut. Wyrobić i cienko rozwałkować.
Wykroić 30 serduszek, ułożyć na blasze, piec 10 minut w temp. 200o C. Jeszcze ciepłe sklejać po dwa marmoladą. Gdy wystygną, smarować polewą i układać na nich jagody.