Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3446
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 42
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2744
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 128
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 102
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3446
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 42
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2744
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 128
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 102
Składniki
Na tarce o dużych oczkach zetrzeć obrane jabłka.
Mak sparzyć i zemleć.
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.
Dodać żółtka,mak i utarte jabłka.
Ubić pianę z białek i dodać z kaszą manną oraz pozostałymi składnikami do masy,lekko mieszając.
Piec w temp.150-180 stopniach przez 40 minut.
Po upieczeniu polać polewą kawową.