Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 434
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 998
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 99
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 434
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 998
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 99
Składniki
Na tarce o dużych oczkach zetrzeć obrane jabłka.
Mak sparzyć i zemleć.
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.
Dodać żółtka,mak i utarte jabłka.
Ubić pianę z białek i dodać z kaszą manną oraz pozostałymi składnikami do masy,lekko mieszając.
Piec w temp.150-180 stopniach przez 40 minut.
Po upieczeniu polać polewą kawową.