Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Na tarce o dużych oczkach zetrzeć obrane jabłka.
Mak sparzyć i zemleć.
Margarynę utrzeć z cukrem pudrem.
Dodać żółtka,mak i utarte jabłka.
Ubić pianę z białek i dodać z kaszą manną oraz pozostałymi składnikami do masy,lekko mieszając.
Piec w temp.150-180 stopniach przez 40 minut.
Po upieczeniu polać polewą kawową.