Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki deser z dzieciństwa. Trochę zapomniany. Frajda dla dzieci i dorosłych.
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 212
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 111
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 212
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 111
Składniki
Z masła, cukru i jajek utrzeć masę, dodać kakao. Herbatniki pokruszyć i wymieszać z połową masy. Z masy uformować jeża. Drugą połową masy posmarować po wierzchu. Z migdałów zrobić kolce, nosek i oczka. Wstawić do lodówki. Gotowe.