Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki deser z dzieciństwa. Trochę zapomniany. Frajda dla dzieci i dorosłych.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19310
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13067
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1715
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19310
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13067
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1715
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Składniki
Z masła, cukru i jajek utrzeć masę, dodać kakao. Herbatniki pokruszyć i wymieszać z połową masy. Z masy uformować jeża. Drugą połową masy posmarować po wierzchu. Z migdałów zrobić kolce, nosek i oczka. Wstawić do lodówki. Gotowe.