Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu i wilgotna babka kokosowa.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1442
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5959
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8878
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18777
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1442
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5959
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8878
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18777
Składniki
Jajka i słodzik/cukier miksujemy na puszystą masę. Następnie dodajemy jogurt, olej, aromat śmietankowy i miksujemy do połączenia.
Do mokrych składników dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i wiórki kokosowe. Miksujemy do dokładnego połączenia.
Do formy wyłożonej papierem do pieczenia (mała keksówka) przelewamy masę i pieczemy 45 minut w 180 stopniach.