Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu i wilgotna babka kokosowa.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 151
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31339
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 426
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 151
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31339
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 426
Składniki
Jajka i słodzik/cukier miksujemy na puszystą masę. Następnie dodajemy jogurt, olej, aromat śmietankowy i miksujemy do połączenia.
Do mokrych składników dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i wiórki kokosowe. Miksujemy do dokładnego połączenia.
Do formy wyłożonej papierem do pieczenia (mała keksówka) przelewamy masę i pieczemy 45 minut w 180 stopniach.