Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie proste racuchy bez jajek na jogurcie, dekoracja dowolna
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4155
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 58
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4155
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 58
Składniki
1. Wszystkie składniki wkładamy do miski i dokładnie wyrabiamy, jak będzie luźne dosypujemy trochę mąki.
2. Wałkiem rozwałkowujemy ciasto.
3. Szklanką robimy kółeczka.
4. Następnie smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
5. Gotowe racuchy układamy na talerzu.
6. Śnieżkę ubijamy według przepisu na opakowaniu. 7. Racuchy dekorujemy śnieżką oraz posypką. 8. Smacznego.