Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ,pyszne ,orzeźwiające ciasto,polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2665
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2665
Składniki
Dno tortownicy wyłożyć folią aluminiową i poukładać biszkopty. Rozpuścić galaretki w dwóch osobnych naczyniach w 1/2 l wody. Jogurt wylać do naczynia i wlać przestudzoną galaretkę,zmiksować,wylać na warstwę biszkoptów ,włożyć do lodówki. Następną warstwę zrobić podobnie.
Gdy obydwie masy jogurtowo-galaretkowe stężeją wylewamy na wierzch 2 galaretki rozpuszczone wg.przepisu na opakowaniu. Można na wierzch poukładać owoce,ja zrobiłam bez,deser wyszedł pyszny.
Smacznego życzę.