Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i ekspresowy w przygotowaniu deser, który z powodzeniem możecie zjeść również na śniadanie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6836
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6836
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
Orzechy włoskie i laskowe posiekać na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki granoli oprócz masła i miodu przesypać na patelnię. Podsmażyć na złoty kolor, cały czas mieszając. Dodać masło i miód. Wymieszać i podgrzać parę sekund. Granolę całkowicie wystudzić.
Jogurt połączyć z miodem. Kiwi obrać i pokroić na plasterki. Do szklanek wsypać 2/3 granoli. Na brzegach poukładać plasterki kiwi, zalać jogurtem. Na wierzchu dodać pozostałe kiwi pokrojone w kostkę i posypać pozostałą granolą.