Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i ekspresowy w przygotowaniu deser, który z powodzeniem możecie zjeść również na śniadanie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34683
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 915
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 373
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4003
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34683
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 915
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 373
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4003
Składniki
Orzechy włoskie i laskowe posiekać na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki granoli oprócz masła i miodu przesypać na patelnię. Podsmażyć na złoty kolor, cały czas mieszając. Dodać masło i miód. Wymieszać i podgrzać parę sekund. Granolę całkowicie wystudzić.
Jogurt połączyć z miodem. Kiwi obrać i pokroić na plasterki. Do szklanek wsypać 2/3 granoli. Na brzegach poukładać plasterki kiwi, zalać jogurtem. Na wierzchu dodać pozostałe kiwi pokrojone w kostkę i posypać pozostałą granolą.